Lars Thyme

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg, i 1999.

Siden jeg afsluttede min uddannelse, har jeg tilstræbt at holde både min viden og mine færdigheder opdateret. Det har jeg gjort gennem deltagelse i en lang række forskellige kurser. Kurserne har haft både en teoretisk og praktisk tilgang til forskellige dele af fysioterapi faget.

Jeg har stor erfaring med behandling og træning af patienter med neurologiske sygdomme, f.eks. apopleksi og sklerose. Udover neurologiske patienter, har jeg erfaring med behandling og genoptræning af patienter med skader i muskler og led samt med et bredt udsnit af ortopædkirurgiske problemstillinger, lige fra knæ og ankel problemer over hoftepatienter, amputationspatienter, rygpatienter til skulder og nakkepatienter.

Min erfaring stammer fra både klinik, sygehus og kommunal genoptræning. Fra alle tre sektorer har jeg erfaring med behandling og træning i både klinikken og i borgerens eget hjem og nærmiljø.

Ved siden af mit praktiske håndværk som fysioterapeut, har jeg gennem nogle år, beskæftiget mig med arbejdsmiljø, sikkerhed og sundhed, primært som underviser. Jeg føler mig derfor også kompetent til at rådgive om livsstil og sundhed.

Min tilgang til fysioterapi og mine patienter er helhedsorienteret. Jeg kan lide udfordringen med at afhjælpe de fysiske gener, som sætter en begrænsning for mine patienters aktivitetsniveau. For mig er det vigtigt, at vi finder og behandler årsagen, og ikke kun afhjælper symptomerne.

Min tilgang til fysioterapi og mine patienter er helhedsorienteret.

For mig er det vigtigt, at vi finder og behandler årsagen, og ikke kun afhjælper symptomerne.